Blog @ Daniel Stoenciu

coltul meu pe internet..

Fotbaliştii care nu ştiu perfect engleza au interzis la Premier League

Posted by Danny pe 8-Mai-2008

Starurile din fotbal, precum Ronaldinho sau Messi, ar putea fi refuzaţi la intrarea în Marea Britanie, din cauza unui nou sistem care vrea să limiteze numărul de imigranţi anuali la 20.000 de persoane.

Dacă fotbaliştii care au făcut furori în lumea întreagă nu trec testul de limba engleză, ei pot spune „adio” eventualelor contracte de milioane de lire sterline venite din partea granzilor din Premier League. Ideea a fost dezbătută în Parlamentul Angliei, iar miniştrii sunt foarte încântaţi de bariera care s-ar pune în faţa imigranţilor. Politicienii sunt de părere că sportivii trebuie să se supună aceleiaşi legi, care ar pune capăt transferurilor de lux din America de Sud sau Africa.

Şi chiar dacă s-ar găsi unii poligloţi dornici de afirmare în primul eşalon britanic, aceştia nu pot fi siguri că vor evolua într-unul dintre cele mai tari campionate ale lumii. În teorie, Federaţia Engleză de Fotbal va avea ultimul cuvânt în transferurile de jucători, în speranţa de a revigora fotbalul britanic, care nu a mai produs mari talente de mulţi ani de zile.

Sursa: Antena3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: