Blog @ Daniel Stoenciu

coltul meu pe internet..

Turcu

Posted by Danny pe 7-mai-2008

Acestui papagal care nu stiu ce cauta in cadrul unui club de elita din Romania cum este FC Dinamo ii ofer cartonasul rosu pentru comportamentul lui (care in ultimul timp seamana extraordinar de mult cu cel al lui jiji). Astfel, Turcu a declarat:
“Cum să mă premieze pe mine CFR cînd eu nu-i suport? Nu­mele ace­lui ro­mân din conduce­rea lor mă deranjează. Un papagal, un doctor în puşcării! Sînt naţio­nalist şi nu-i suport. Înainte de Revoluţie nu îţi dă­deau nici pîine dacă nu cereai în un­gureşte. Dacă discutăm de priete­nia mea cu Gigi Becali, aş vrea să cîştige Steaua campionatul. Aş vrea să-i văd pe infatuaţii ăia de la CFR trişti după ce vor pierde cu Univer­sita­tea. În următoarele meciuri cu cei de la CFR Cluj am să le cer jucătorilor mei să îi urce pe garduri!”
Iar la o ora dupa aceste declaratii, certat de Badea si Borcea, publica acest comunicat pe site-ul clubului FC Dinamo:
Vicepresedintele Vasile Turcu si-a cerut scuze dupa declaratiile de astazi la adresa clubului CFR Cluj. „La plecarea spre Arad, pe aeroport, un jurnalist mi-a pus o intrebare care m-a deranjat extrem de mult. Efectiv m-a scos din minti si am reactionat mai dur. Cum as putea eu vreodata sa primesc bani de la CFR Cluj sau de la oricare alt club? Foarte nervos, i-am jignit pe cei de la Cluj, drept pentru care imi cer scuze public fata de conducerea clubului CFR. Nu ma intereseaza cine va lua campionatul. Totodata, imi cer scuze si fata de maghiarii cu cetatenie romana, fiind si ei cetateni europeni”.

Reclame

2 răspunsuri to “Turcu”

  1. Nici un cartonas rosu ma… lasa ca a zis bine de unguri! :)) Sau u tii la ei ?X:X:X:X:))))

  2. Mi-ar placea sa nu mai existe atata viloenta in limbaj.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: