Blog @ Daniel Stoenciu

coltul meu pe internet..

Marea DEBARASARE la Constanta

Posted by Danny pe 18-aprilie-2008

A sosit momentul pentru un nou exercitiu civic! MAREA DEBARASARE reprezinta o campanie de colectare a Deseurilor din Echipamente Electrice si Electronice (DEEE). Ea are loc pe 19 aprilie 2008, la nivel national. Mai multe amanunte despre campania nationala gasiti pe www.deseurielectrice.ro
In judetul Constanta, MAREA DEBARASARE se va derula în localitatile Constanta, Medgidia, Mangalia. Daca doresti sa scapi de electronicele sau electrocasnicele vechi, suna la 0800 700 777 (TELVERDE) sau la 0241-58.66.06 (numar în reteaua Romtelecom), lasa adresa, iar o echipa a SC Gremlin Computer SRL va sosi la adresa indicata pentru a prelua deseurile, ocazie cu care vei primi si un bon de tombola.
Constanta gazduieste un spectacol ce promoveaza campania de colectare a deseurilor electrice si electronice. Vino SAMBATA, 19 aprilie, la Casa de Cultura Constanta cu un deseu alectric sau electronic intre orele 10-15 si poti pleca acasa cu un aparat electronic sau electric NOU la TOMBOLA organizata la ora 15 pe platoul Casei de Cultura.
In cadrul aceluiesi eveniment, incepand cu ora 15.00, poti asista la demonstratii de streetdance, parada de moda cu costume din materiale reciclabile, precum si recitaluri ale formatiilor Animal X, Luna Amara, Kumm, Zero si Proconsul!
Invita-ti si prietenii sa fie cetateni model si sa participe la Marea Debarasare!

Reclame

Un răspuns to “Marea DEBARASARE la Constanta”

  1. Danny said

    Eh oameni buni, a fost si Marea DEBARASARE si a avut succes, atat pentru organizatori, cat si pentru oamenii de rand cu rand care ori s-au distrat la concert, ori au participat/castigat la tombola.
    Puteti vedea poze aici.
    Si filmulete aici.
    Vizionare placuta si va mai asteptam si data viitoare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: