Blog @ Daniel Stoenciu

coltul meu pe internet..

Tuning pentru laptop

Posted by Danny pe 16-aprilie-2008

MSI GX600 Extreme şi MSI GX700 Extreme sunt singurele notebook-uri din lume care îşi îmbunătăţesc performanţele cu până la 20% doar prin apăsarea unui buton. Tasta de Turbo Overclocking vine în ajutor de fiecare dată când apare în timpul jocului nevoia de a creşte viteza de reacţie a calculatorului, mărind considerabil frecvenţa la care funcţionează procesorul Intel Centrino Duo T7700 de 2400MHz. Imaginile realiste procesate de placa video NVIDIA 8600M GT cu 512MB RAM sunt redate pe display-urile lucioase, Amaizing Crystal Vision, de 15,4, respectiv 17 inchi. Interfaţa HD şi sistemul audio 4.1 duce experienţa urmăririi filmelor de pe Blu-Ray sau HD-DVD mai departe decât vizionarea într-o sală de cinema. Tatuajele de pe carcasele lui MSI GX600 Extreme şi a lui MSI GX700 Extreme evidenţiază vizual agresivitatea şi rapiditatea lor în rularea aplicaţiilor.

Aceste două laptopuri au fost create în special pentru gamerii care doresc să se bucure de jocurile preferate, redate la o calitate excepţională, oriunde şi oricând. MSI GX600 Extreme este, între cele două, notebook-ul îndreptat mai mult înspre portabilitate, datorită dimesniunilor scăzute: 358x259x27-32mm şi greutăţii de 2,8kg. Placa video dedicată, de 512MB, cu o rezoluţie nativă de 1680×1050, alături de procesorul de 2,4GHz şi memoria RAM de 2GB, vor oferi o experienţă unică oricărui împătimit al jocurilor. Funcţia Turbo Button măreşte suplimetar performanţele acestui sistem deja foarte rapid. Hard-disk-ul SATA de 250 GB este mai mult decât încăpător pentru multitudinea de jocuri preferate ale utilizatorului, iar portul HDMI va permite conectarea la dispozitive High Definition. Alături de jocuri, filmele vor putea fi redate, de pe unitatea optică Blu-Ray, pe ecranul mare al televizorului Full HD, 1080p, pentru o experienţă incredibilă.

MSI GX700 Extreme este vârful de gamă al producătorului taiwanez. Sistemul oferit de acest laptop este cel mai performant realizat de către MSI. Display-ul mare de 17 inchi, dotat cu tehnologiile Amazing Crystal Vision şi VIVID Image, redă imagini de o claritate uimitoare la rezoluţii de până la 1920×1200. Butonul Turbo Overclocking adaugă până la 20% în plus la performanţele ridicate ale procesorului Intel Centrino Duo T7700 de 2400MHz. Memoria RAM de 2GB, upgradabilă până la 4GB, şi placa video 8600M GT cu 512MB RAM de la NVIDIA fac parte din oferta de notebook pentru gameri cea mai bună pe piaţă în acest moment, la un preţ mai mult decât rezonabil. Iar pentru cei care doresc o experienţă multimedia deosebită, MSI GX700 Extreme are în dotare HD-DVD Drive şi port HDMI.

La cumpărarea MSI GX600 Extreme şi MSI GX700 Extreme sunt oferite cadou un mouse tatuat cu acelaşi model ca şi calculatorul, şi un rucsac pentru transport.

Sursa: Click!

Reclame

Un răspuns to “Tuning pentru laptop”

  1. Alex said

    Mmmmmmm… parerea mea e ca nu sunt chiar singurele… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: