Blog @ Daniel Stoenciu

coltul meu pe internet..

Suporterul stelist care a agresat un cameraman a fost condamnat

Posted by Danny pe 19-Martie-2008

suporterul stelist condamnatSuporterul stelist care în urmă cu un an a agresat un cameraman TVR a fost condamnat, instanţa Judecătoriei Sectorului 6 stabilind şi ca acesta să nu mai poată intra pe stadion timp de patru ani şi să îi plătească operatorului despăgubiri de aproximativ 20.000 de lei.

Astfel, instanţa l-a condamnat, marţi, pe suporterul Cătălin Iordan la două luni de închisoare cu suspendarea pedepsei sub supraveghere pentru lovire şi la zece luni de închisoare, tot cu suspendare, pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Instanţa i-a dat lui Cătălin Iordan un termen de încercare pe o perioadă de patru ani. Magistraţii au decis că, în perioada de încercare, Iordan nu are voie să intre pe stadion şi să vorbească cu vreun membru al familiei victimei.

Judecătorii au mai decis că suporterul trebuie să-i plătească operatorului TVR Robert Cristea 15.000 de lei daune morale, 1.332 lei daune materiale şi 3.000 de lei cu titlul de cheltuieli de judecată şi alţi 500 lei către stat.

Avocata operatorului Robert Cristea, Ioana Luiza Dimitriu, s-a arătat mulţumită de soluţia judecătorilor. Ea a precizat că Robert Cristea nu a dorit niciodată bani de la suporter, ci doar ca acesta să plătească pentru faptele sale.

Cameramanul de la TVR Robert Cristea a fost lovit de suporteri cu lanţuri peste picioare înaintea derbiului Steaua – Dinamo din aprilie 2007. Acesta a nimerit în mijlocul unui grup de suporteri stelişti, care au încercat să-l împiedice să filmeze, l-au lovit cu lanţuri la picioare şi i-au lovit şi camera de filmat.

În urma acestor incidente, Cătălin Iordan a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi alte violenţe.

Sursa: MediaFax

Anunțuri

Un răspuns to “Suporterul stelist care a agresat un cameraman a fost condamnat”

  1. Ioan Andone said

    Eu chiar ma intrebam ce s-a mai intamplat cu pustiul ala. De altfel nici nu ma uit la TV mult, noroc de blog-ul asta ce ma mai tine la curent :-).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: