Blog @ Daniel Stoenciu

coltul meu pe internet..

Ferrari in Romania !!

Posted by Danny pe 15-Martie-2008

Ferrari isi deschide in luna mai showroom oficial in Romania

Ferrari

Constructorul de automobile de lux Ferarri va deschide, cel mai probabil in luna mai, primul showroom in Bucuresti, au declarat organizatorii editiei din acest an a evenimentului Luxury Day.

In luna mai 2008 este prevazuta intrarea oficiala a marcii Ferrari in Romania, a declarat Oliver Petcu, managing parner al companiei de consultanta specializata in industria de lux CPP Management Consultants, organizatorul evenimentului Luxury Day, citat de NewsIn.Pe langa showroom-ul auto Ferrari, care se va intinde pe circa 5.000 metri patrati, complexul va include si un magazin care va distribui in exclusivitate imbracaminte si accesorii ale marcii auto.”Distributia Ferrari a fost realizata impreuna cu un partener local. Complexul care va gazdui showroom-ul Ferrari va include, de asemenea, si un magazin Ferrari, un restaurant Ferrari dar si o galerie de shopping de lux”, a spus Oliver Petcu.

„Galeria este programata sa se deschida in ultima parte a anului 2009 si va include marci internationale de top din domeniul modei si al accesoriilor”, a adaugat reprezentantul CPP Management Consultants.

In prezent exista deja o comanda de 10 autoturisme Ferrari care urmeaza a fi livrate in urmatorul an. Reprezentantii CPP sustin ca in 2007 vanzarile marcilor de lux in regiune s-au clasat dupa Rusia si Ucraina.

CPP Management Consultants Ltd este o companie de consultanta central si est europeana, specializata in industria de lux si care actioneaza ca o interfata intre marile brand-uri de lux internationale si investitori locali privati sau institutionali, interesati in a dezvolta o afacere in acest domeniu.

Sursa: DailyBusiness

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: