Blog @ Daniel Stoenciu

coltul meu pe internet..

Mutarea anului in 2008!?

Posted by Danny pe 11-Martie-2008

George Copos Fathi Taher Nicolae Badea Gigi Becali
Ce au in comun acesti 4 oameni?

Deocamdata doar faptul ca toti sunt oameni de afaceri DAR dupa cum vad ca se deruleaza lucrurile, se pare ca vor avea un alt numitor comun si anume Fotbal Club Rapid Bucuresti :))

In cazul in care unii se intreaba cum/de unde/pana cand „seful” clubului Dinamo Bucuresti sa conduca si Rapid Bucuresti? Ei bine, pe scurt, Copos (actualul patron al clublui Rapid) vinde pachetul majoritar de actiuni de la club pentru a-i investi intr-un imobil pe undeva prin Bucuresti (detaliile nu conteaza acum si aici). Cum nea Taher are bani, il are prieten pe nea Gigi Becali, si s-a sfatuit cu ultimul sa preia Rapidul, ei bine, el i-a livrat in cont lui Copos 40 milioane € si asteapta ca acesta sa semneze actele. Ei bine, si acum intervine legatura dintre Nicolae Badea (Dinamo Bucuresti) si viitorul actionar majoritar al clubului Rapid (Fahti Taher). Cei doi sunt propietarii firmei Griro (Fostele Ateliere Grivita, cele care au fondat clubul Rapid in 1923) care va urma sa detina pachetul majoritar de actiuni al clublui de fotbal Rapid Bucuresti. Interesant, nu? D-abia astept finalul!

PS: Liga lui Mitica a luat o intorsatura interesanta. Acum nu mai sunt blaturi, aranjamente de un meci, doua.. nuuuu acum sunt „cumparate” cluburile de aceeasi oameni (ex: George Becali detine Steaua Bucuresti si Gloria Buzau – nu oficial – iar Nicolae Badea va urma sa detina pe langa Dinamo Bucuresti si ceva actiuni la Rapid Bucuresti). Hai Romania! Ce pretentii putem avea cand liderul detasat al Ligii I are in „primul 11” un singur roman, Eugen Trica. E clar! Cu ai nostrii ne-am lamurit!

2 răspunsuri to “Mutarea anului in 2008!?”

  1. Tzintzi said

    să vedem dacă e adevărat sau doar un alt basm

  2. vali7397 said

    La cat de jegos e fotbalul intern nici nu meritam sa mergem la Euro in vara asta .Si asa cred ca o sa venim de acolo ciuca batailor .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: