Blog @ Daniel Stoenciu

coltul meu pe internet..

You tube va incepe sa transmita live pana in 2009

Posted by Danny pe 9-Martie-2008

Steve Chen, cofondatorul YouTube, cel mai mare portal cu continut video din lume, a declarat ca pana la finele lui 2008 site-ul va incepe sa transmita videoclipuri in direct, beneficiind de suportul companiei-mama Google, a scris InformationWeek.

„Ne-am dorit de mult timp sa transmitem in direct, dar pana acum nu am avut resursele necesare pentru a realiza acest lucru la performante bune.

Impreuna cu Google insa, speram sa lansam acest serviciu pana la finele anului”, a declarat Steve Chen, intr-un scurt interviu acordat publicatiei Pop17.com.

Live video este un serviciu ce permite preluarea cu web-cam-ul a anumitor imagini si apoi transmiterea acestora in timp real pe Internet. Acest lucru nu este o noutate, Yahoo lansand luna trecuta un serviciu similar – Yahoo Live, care se afla in prezent in testari.

Pe langa posibilitatea de a transmite in direct pe Internet imagini inregistrate cu web-cam-ul, Yahoo Live include o aplicatie de programare speciala pentru companii, pentru ca firmele sa poata transmite in timp real imagini de la conferinte sau intalniri pe mai multe site-uri, simultan.

Un serviciu unic aparut odata cu lansarea Yahoo Live este posibilitatea de a viziona alti utilizatori care urmaresc aceeasi transmisiune in direct, cu conditia ca acestia sa aiba activate web-cam-urile proprii. Astfel, mai multi utilizatori care urmaresc transmisiunea pot dialoga intre ei si schimba pareri, pe masura ce se succed imaginile.

Oficialul YouTube nu a oferit amanunte despre ce optiuni va oferi serviciul de transmisiuni in direct ce urmeaza a fi implementat de companie cel mai probabil pana la finele lui 2008.

Alte site-uri ce ofera continut video in direct sunt Justin.TV, Ustream.TV sau Mogulus.com

Sursa: Daily Business

Anunțuri

Un răspuns to “You tube va incepe sa transmita live pana in 2009”

  1. Garcya said

    O să se ajungă la conferințe video cu pisde care o să-și facă propriul show live pe youtube, dacă am înțeles bine ce se dorește cu acest video live… mai mult pr0n….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: